logo
RNTV Live

Radu Ionescu: ”Nu am discutat niciodată nimic despre senatorul Savu”

radu_ionescu_cj
rnews

Senatorul Daniel Savu a publicat zilele trecute o postare pe blogul său personal, prin care îi aducea acuzații grave fostului vicepreședinte al Consiliului Județean Prahova, Radu Ionescu. Savu susține în postarea sa că Ionescu ar fi avut mai multe discuții cu primarii de pe Valea Slănicului pentru a-i determina pe aceștia să facă denunțuri la DNA, prin care să spună că au primit „bani negri” de la senator în campania electorală din 2012, pentru a-l sprijini la alegeri.

Contactat telefonic,  Radu Ionescu a negat vehement acuzațiile formulate și a explicat că nu a avut astfel de discuții cu nicio persoană, nici primari, nici alți oameni. În plus, Radu Ionescu a declarat că nu a discutat niciodată despre Daniel Savu, în niciun context, nu doar în cel susținut de senator.

„Ideea este următoarea: nu am discutat cu niciun primar, nici de pe Valea Slănicului, nici din altă parte, despre acest subiect. Nu m-a întrebat nimeni, nu m-a interesat și nu mă interesează nimic din ceea ce domnul senator Savu a făcut și face, din simplul motiv că nu aș avea niciun motiv să mă interesez de așa ceva. Nu mi-a cerut nimeni să mă interesez despre domnia sa, nu am făcut-o nici din proprie inițiativă pentru că nu am de ce, nu m-ar ajuta cu nimic să știu aceste lucruri. Nu am discutat așa ceva cu niciun primar, nici de acolo, nici din altă parte, ba chiar cu nicio persoană, despre ce scrie domnul Savu acolo, finanțări în campania electorală și ce a mai scris. Nu am întrebat pe nimeni și nu am fost întrebat de nimeni despre nicio acțiune a domnului Savu, sunt niște acuzații total nefondate, nu am discutat niciodată nimic despre persoana domnului senator Savu, nici cu primari, nici cu alte persoane. Ce-l determină pe dânsul să spună chestia aceasta n-aș putea să spun, decât să bănuiesc, dar nu pot face declarații pe baza unor bănuieli, nu ar fi corect.”, a declarat Radu Ionescu, fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Prahova, pentru ziarul Incomod.

Sursa: ziarul incomod

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor