logo
RNTV Live

PSD Prahova, alături de Liviu Dragnea. Mesajul președintelui Bogdan Toader

Prioritățile președintelui Consiliului Județean Prahova pentru 2018. Care este prioritatea zero
Ciprian Radu

PSD Prahova, alături de Liviu Dragnea

Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a postat un mesaj cu privire la decizia instanței în cazul lui Liviu Dragnea. 

Bogdan Toader a precizat că programul de guvernare merge mai departe și a accentuat prezumția de nevinovăție de care se bucură orice cetățean.

“Punerea în aplicare a Programului de Guvernare, în interesul cetățenilor, nu va fi în niciun fel afectată de decizia luată de instanță în cazul președintelui PSD, Liviu Dragnea, indiferent de cât de mult zgomot fac adversarii noștri politici.

Coaliția PSD-ALDE va duce până la capăt reformele începute pentru bunăstarea românilor.

Le reamintesc tuturor că prezumția de nevinovăție și dreptul la un proces echitabil sunt fundamentale pentru existența statului de drept. Aceste principii esențiale pentru bună funcționare a unei democrații sunt garantate tuturor cetățenilor României prin Constituție .

Din punct de vedere personal, am crezut și voi crede mereu în prezumția de nevinovăție a oricărui cetățean, că principiu fundamental al oricărei democrații. Numai o decizie definitivă și irevocabilă a unei instanțe poate stabili vinovăția unei persoane.

Pentru aceste motive, sunt și rămân alături de președintele partidului nostru, Liviu Dragnea!”, a scris Bogdan Toader.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor