logo
RNTV Live

Prahova, întoarsă pe dos în ultimele 24 de ore. Evenimentele private, pedepsite

control
Mihai Constantinescu

Prahova, întoarsă pe dos în ultimele 24 de ore! Reprezentanţii IJP Prahova anunţă că în ultime le 24 de ore au avut loc noi acţiuni de verificare în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19.

Astfel, au fost verificate peste 1700 de persoane, peste 280 societăți comerciale/persoane fizice autorizate și peste 750 de autovehicule (dintre care 250 mijloace de transport în comun).

Pe parcursul activităților de control, polițiștii aduc la cunoștință cetățenilor necesitatea, dar și obligativitatea purtării măştii de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura, pentru toate persoanele prezente în spaţiile publice deschise din județul Prahova, cu excepția persoanelor care desfășoară activități fizice intense sau în condiții de muncă solicitante și a copiilor cu vârsta mai mică de 5 ani.

Eveniment privat întreurpt

Aseară, în jurul orei 19:30, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Blejoi s-au autosesizat cu privire la un eveniment privat, desfășurat în comuna Târgșoru Vechi. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au stabilit că în incinta locației avea loc o nuntă, într-un salon timp cort, la care participau aproximativ 150 de persoane. Forțele de ordine au întrerupt evenimentul, iar persoanele indentificate s-au conformat indicațiilor transmise de polițiști și au părăsit locația. Polițiștii au sancționat contravențional organizatorul evenimentului pentru nerespectarea Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu amendă în valoare de 8000 de lei.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/lista-tarilor-de-risc…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/ploaia-a-creat-probleme-intr-o…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor