PSD, din nou la cuțite cu primarul: Cheltuire fără responsabilitate a banului public!

Show la ședința CL!
angajare

Noi tensiuni în Primăria Ploiești

Primarul Dobre a propus un schimb de experiență cu Primăria Oradea, cunoscută pentru eficiența în atragerea fondurilor europene. Invitați sunt și viceprimarii și consilierii locali, o întreagă armată.

Cei de la PSD se opun. Șeful grupului social-democtrat din Consiliul Local, George Botez, consideră că o prezență atât de numeroasă la Oradea reprezintă o risipă de bani.

În plus, perrioada în care s-ar face excursia ar coincide cu ultimul weekend „plin” al lunii martie.

Iată mesajul postat de George Botez pe facebook:

„Personal si alaturi de colegii mei din PSD refuz deplasarea la Oradea organizata de primarul Dobre! Consider ca este o cheltuire fara responsabilitate a banului public ! Sa mearga directorii din primarie care au atributii executive, sa vada si sa se intoarca.

Dar sa nu se intoarca dupa cum au plecat. Ca sa apreciati seriozitatea acestui proiect spun ca ar trebui ca in 2 zile sa invete administratia ploiesteana tot ce a facut domnul Bolojan din anul 2008 incoace.

Sunt sigur ca se arunca bani pe Crisul Repede. Mai bine s-ar chinui domnul primar Dobre sa atraga in executiv oameni performanti, de valoare si nu sa faca promovari pe sprancene politice.

Si inca ceva…nu am vazut in programul de guvernare locala a PNL si a candidatului Dobre un punct care sa sune cam asa : Implementarea in Ploiesti a ideilor primarului Bolojan, Oradea, Romania.

Ca daca il trecea si era sincer cu ploiestenii, lua voturi cam cate degete la picioare are rața !”.

hidro

1 COMENTARIU

  1. Eu zic sa mergeti si sa vedeti cum arata Oradea si poate vi se face rusine de cum arata Ploiestiul. Lasati apartenenta politica deoparte, puneti cate o caramida fiecare ca acest oras sa arate bine. A trecut un sfert de secol si nimic nu se vede.
    O sa vedeti la Oradea cum si-au renovat ei cladirile vechi. Daca mergi cu un strain pe Bulavard ii cad ochii pe trei cladiri in paragina: cada de langa Muzeul de arta, casa de langa fisc si casa de langa micul parc cu statuia lui Caragiale plus fosta casa a casatoriilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here