logo
RNTV Live

PSD-ALDE Ploieşti: Domnule Dobre, îl cunoașteți pe Pinocchio?

psd alde
Mihai Constantinescu

PSD-ALDE,atac dur la adresa primarului Ploieştiului

PSD-ALDE Ploieşti: Domnule Dobre, îl cunoașteți pe Pinocchio?

Consilierii locali ai PSD  și  ALDE Ploiești sunt  uimiți de modul în care primarul Adrian Dobre încearcă să inducă în eroare cetățenii, susținând în spațiul public că în curând nu va mai putea fi acordată gratuitate pe transportul public în Ploiești. pentru anumite categorii sociale .

Copil de casa al familiei Anastase, propus pentru funcția de primar de către Andrei Volosevici, Adrian Dobre a reușit într-un timp destul de scurt să își dezamăgească atât alegătorii, cât și pe cei care l-au propulsat în cariera politică, carieră care prognozăm că va fi una scurtă.

Adrian Dobre trăiește într-o lume paralelă, continuând să pună în pericol dezvoltarea Ploieștiului din cauza ambițiilor și intereselor apropiaților săi. Mizând pe mesaje politice vădit mincinoase, Dobre nu face decât să distrugă Ploieștiul prin nepriceperea sa.
Consilierii PSD și ALDE Ploiești susțin și vor susține, în continuare, acordarea gratuității pentru transportul public pentru pensionari, elevi și studenți și solicită (încă) primarului Adrian Dobre să asigure sumele necesare până la finalul acestui an. Ținem să îi reamintim primarului Dobre că inițiativa de a asigura gratuitatea totală a transportului pentru elevi și studenți în Ploiești a aparținut consilierilor PSD-ALDE, în timp ce acesta s-a opus cu vehemență, amânând de mai multe ori votarea proiectului.
Este anormal să ni se ceară să votăm un buget al TCE Ploiești care asigură gratuitatea până la 15 septembrie, fără să ni se explice ce se va întâmpla de la această dată încolo.
Este inadmisibil să organizezi tot felul de sindrofii din bani publici (a se citi festivaluri!), dar să nu te preocupi de asigurarea acestei facilități pentru populația care are realmente nevoie de ea.
Domnule Dobre, ați citit Pinocchio? Dacă nu, vă recomandăm să lecturați această poveste mult iubită de copii. Este interesantă și sigur vă veți regăsi în ea!

Comunicat de presă al grupului consilierilor PSD –ALDE din Consiliul Local Ploiești

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor