logo
RNTV Live

Provocarea lui Cătălin Burlacu și a sa mare ambiție (GALERIE FOTO)

ACADEMIA BURLACU
Cristian Anghelescu

Provocarea lui Cătălin Burlacu și a sa mare ambiție (GALERIE FOTO)

Deschiderea oficială a Academiei de Baschet “Court Performers by Cătălin Burlacu” a avut loc în această dimineață la sala de sport din comuna Păulești.

În prezența mai multor oficiali din comună, în frunte cu primarul Sandu Tudor, inițiatorul acestui proiect, Cătălin Burlacu, a prezentat lotul primilor mici componenți ai academiei, 15 copii cu vârste cuprinse între 6-10 ani. Șase dintre ei copii ai comunei, ceilalți din Ploiești.

Declarația lui Burlacu

După un discurs motivațional prin care a dorit să prezinte obiectul acestei provocăror, Burlacu a trecut la primul antrenament efectiv.

“O provocare și o emoție nu numai pentru copii ci și pentru mine! Sunt convins că peste câțiva ani o să-i vom putea vedea la lucru și ne vom bucura, cu toții, că am făcut acest pas! O să avem două antrenamente de câte două ore, săptămânal! Vom putea să face evaluări după câteva luni și sunt sigur că vor mai fi solicitanți! Le mulțumesc public oficialilor comunei în frunte cu primarul sandu Tudor dar și sponsorului acestei provocări, firma Decathlon!” a spus valorosul sportiv.

Academia lui Burlacu funcționează în sala de sport a comunei, locație situată în imediata vecinătate a intrării în Pădurea Păulești.

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor