logo
RNTV Live

Proteste pe Facebook! Ponta, fă-te patriot mai repede!

victor (4)
Victor Preda

Victor Ponta și-a rugat susținătorii să nu protesteze în fața DNA. „Nu ar ajuta la nimic și ar da un semnal total greșit! Vă mulțumesc pentru gândurile bune și opiniile de susținere – atât din partea celor care țin la mine, cât și din partea celor care luptă pentru niște principii (indiferent de persoana în cauză)! Acest sprijin contează pentru mine și familia mea – NU însă demonstrații în fața DNA sau a altor instituții publice!”.
Unul dintre susținătorii prahoveni ai fostului premier a ținut să-i transmită fostului premier un mesaj de încurajare și să-i povestească ce s-a discutat într-o ședință de partid. Ghinion, scrisoarea a ajuns și la noi și ne facem datoria de a o prezenta integral și fără modificări.
„Vă mulțumim pentru poziția înțeleaptă și vă asigurăm că nu vom protesta în fața DNA, deși eu, personal, am mare experiență în astfel de acțiuni. Am fost cu domnul Năstase atunci când îl anchetau pe deputatul Bivolaru, am fost alături de doamna Olguța la Craiova, am fost la plimbare cu Gâdea și cu Mircea Badea și era cât pe aci să merg cu liberalii atunci când domnul Patriciu a dormit în arest. Domnule Ponta, noi am făcut o ședință ad-hoc tocmai ca să analizăm cele întâmplate cu dumneavoastră și vreau să vă asigur că pentru noi sunteți un sfânt patriot, ați făcut minuni prin cluburile din Dubai și prin spitalele din Istanbul, ați mărit pensiile și impozitele și ați micșorat TVA-ul. Eu le-am spus că între Margaret Tatcher și David Camerun a fost o pauză și că aia a fost perioada lui Victor Ponta! Atunci am tăcut cu toții, că a intrat un tânăr deputat în sală și nimeni nu a mai scos o vorbă vreo jumătate de oră. După ce am rămas singuri, unii, nu mulți, spuneau că trebuie să treceți cât mai repede la PRU, că dacă ar fi să vi se întâmple ceva mai bine ar fi să o pățească unul de-al lor decât unul de-al nostru. I-am trimis după tânărul deputat și ne-am văzut de treabă.
Noi ne-am decis să vă sprijinim prin mesaje pe Facebook, deși nu avem toți calculatoare. Vom face rate la bancă și o să ne cumpărăm, că atunci când o să fiți din nou prim ministru o să ieftiniți dobânzile și ratele. Și poate ne ajută domnul Sebi, că îl cunoaștem și apreciem că e tânăr și are succes, pe cineva să ne învețe Internet. Oricine, numai domnul Savu nu, o fi el patriot dar are vocea groasă și parcă țipă la noi tot timpul. În plus, nici nu are timp, că în fiecare zi, de la 19.00 e la Dana Grecu, de la 20 la Andreea Crețulescu și de la 21.00 la un post local în reluare. O să vedeți, o să fie de zece ori mai mult Free Ponta decât vorba aia rușinoasă cu Puie… știți dumneavoastră, că mi-e și rușine să zic mai departe!
Curaj, domnule Victor Ponta! Suntem alături de dumneavoastră tot timpul, cu excepția orelor pe care le petreceți la DNA, că atunci nu ne lăsați dumneavoastră! ”.
Evident, textul de mai sus nu este altceva decât un pamflet!

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor