logo
RNTV Live

Proteste în toată țara împotriva prețului carburanților. Cum te poți alătura?

greva carburantilor
rnews

Grevă națională pentru reducerea prețurilor carburanților

Mii de oameni s-au mobilizat pe rețelele de socializare pentru a trage un semnal de alarmă asupra prețurilor careburanților care au explodat în ultima vreme.

De pe 15 până pe 30 iunie, românii nu vor alimenta mașinile cu combustibil

În semn de protest, șoferii vor trece prin benzinării în perioada aceasta doar cu pancarde pe care vor fi afișate mesaje împotriva prețului care se apropie de 6 lei pentru un litru.

În cadrul evenimentului postat pe facebook, foarte mulți vorbesc despre nepăsarea autorităților pentru păstrarea unui plafon al prețurilor.

Iată ce au spus cei care au anunțat că vor participa la protestul din iunie:

Acum un an de zile puteai alimenta la orice peco si cu doar 250 lei puteai umple rezervorul de 60 litrii al unei masini.
Astazi, cu 370 lei poti face accelasi lucru, de ce sa platim mai mult de 100 lei in plus la doar un an diferenta? Da si tu un share si spune-le prietenilor poate reusim sa atragem atentia cuiva.

Eu sper sa ne grupam cat mai multi șoferi ( deținători de autoturisme ) pt ca Tara asta isi bate joc de noi ! Avem cel mai scump carburant si cele mai proaste salarii ! Haideți sa schimbam ceva !!!

Salutare, e o idee buna dar trebuie facut ceva ca sa zguduie rau, ar trebui sa face reclama mare evenimentului si cel mai important ESTE SA NU AIBA LOC DOAR ODATA trebuie repetat macar odata pe luna poate asa învață escrocii de sus de acolo. Eu sunt din Buzau si la un Mol de exemplu motorina a ajuns 5.95 de lei?! E strigator la cer si benzina 5.84… daca nu suntem uniți cum au fost si romanii de la protest de anul trecut parca in iarna la protest la București..nu vom rezolva nimic. Românilor le lipseste unitatea, toti sunt unii contra altuia sa ajunga altul mai sus si celalalt sa moara de foame asta e mentalitatea. Am stat in Italia si acolo cand unul e furat pe strada sau batut.. alti italieni il ajuta , in politica la fel, fac greva cu toții nimeni nu lipseste si reusesc sa schimbe ceva in țara lor. Noi ce facem? Stam ca prostii sa si bata joc Dragnea de noi si Dancila?

Detalii despre eveniment aici:

https://www.facebook.com/events/244019852815702/?active_tab=discussion

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor