logo
RNTV Live

Propunere pentru schimbarea statutului arenei Ilie Oană!

FOTBAL:ASTRA GIURGIU-FC VOLUNTARI, FINALA CUPEI ROMANIEI  (27.05.2017)
Ciprian Radu

CSM Ploiești este executat silit de foștii sportivi seniori pentru plata contactelor neduse la capăt. Conturile clubului sunt blocate, iar banii care ar trebui să meargă inclusiv la bazele sportive aflate în administrare ajung la sportivii care și-au câștigat banii în instanță.

Situația este de-a dreptul penibilă și s-a ajuns, de exemplu, ca pista de galop de la Hipodrom să fie tunsă din banii angajaților.

Viceprimarul Cristian Ganea consideră că trebuie iniţiat urgent un proiect de hotărâre prin care Hipodromul şi stadionul Ilie Oană să fie desprinse de activitatea sportivă și să devină centre de profit, scrie Jurnalul Prahovean.

„Duminică am fost la Hipodrom, iar iarba era netunsă. Totul arăta dezolant. Nu s-au putut face aceste acţiuni din cauza lipsei banilor. Pista de galop a fost tunsă pe banii angajaţilor. Este o situaţie ciudată şi nu este normal ceea ce se întâmplă”, a declarat Cristian Ganea pentru sursa citată.

„Este anormal să plătim de atâta timp antrenori şi profesori dar să nu avem nicio finalitate a acestor bani. Copiii şi juniorii trebuie să meargă la competiţii sportive. Activitatea sportivă înseamnă participarea la competiţii. Nu mai putem participa la concursuri pe banii părinţilor. Este anormal ca oamenii să plătească deplasări şi înscrierea în competiţii, iar CSM să se laude cu medaliile aduse. Dacă gândim la rece, medaliile sunt ale părinţilor nu ale clubului”, a adăugat viceprimarul Ganea, referindu-se la blocarea activității la CSM Ploiești.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor