logo
RNTV Live

Proprietarii de apartamente, obligați să-și monteze repartitoare/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Proprietarii de apartamente, obligați să-și monteze repartitoare

Amânată până acum, legea care îi obligă  pe toți proprietarii de apartamente  racordate la sistemul centralizat de termoficare să-şi monteze repartitoare de căldură ar urma să se aplice, dacă nu apar alte  modificări, de la 31 decembrie 2022. Legea este menită să asigure o facturare echitabilă, în funcţie de consumul real. Măsura presupune, evident, şi cheltuieli şi nu este pe placul tuturor.

Proprietarii de apartamente, obligați să-și monteze repartitoare

Legea privind obligativitatea proprietarilor de apartamente racordate la sistemul centralizat de termoficare să-şi monteze repartitoare de căldură  ar fi trebuit să intre în vigoare de la 31 decembrie 2021. Termenul a fost,însă, amânat cu un an de legiuitori, până la finalul lui 2022. În situaţia în care nu mai apare vreo altă amânare, toţi proprietarii de locuinţe racordate la SACET vor fi obligaţi să aibă instalate, până la sfârşitul acestui an, aparate de măsurare a consumului individual, măsură valabilă inclusiv pentru blocurile care au centrale proprii.

De precizat că, printre operatorii care sunt acreditați să monteze repartitoare care transmit indexul prin unde radio se numără și RASP Ploiești.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor