logo
RNTV Live

Profesorul care s-a împușcat trăia o poveste de dragoste cu o elevă de 17 ani. Vezi mesajele sfâșietoare postate de fată

WhatsApp Image 2017-09-19 at 13.30.27 (Large)
Oana Stoica

Cercetat pentru act sexual cu un minor

Povestea profesorului care s-a împușcat vineri în Nistorești, devine tot mai complicată. Polițiștii îl cercetau pe Daniel Zamfira pentru relații sexuale cu un minor.

Și asta după ce părinții unei fete de 14 ani, eleva profesorului Zamfira, au depus reclamație la Poliția Breaza.

Din spusele anchetatorilor, fata ar fi povestit că profesorul de limba română o hărțuia și o amenința cu note de 2 și 3 dacă nu întreține relații sexuale cu el.

Se pare, spun aceleași surse, că fata ar fi cedat și imediat în catalog ar fi apărut note mari.

Anchetatorii cred că profesorul a intrat în panică după ce a fost vizitat de polițiști. Iar lucrul acesta l-a făcut să recurgă la gestul extrem.

Poveste de iubire cu o elevă de clasa a 12-a

Daniel Zamfira a lăsat și un bilet de adio, dar nu explică în el ce a stat la baza gestului suicidal.

Mama bărbatului spune că fiul ei a mai fost căsătorit. Cu o fostă elevă. Erau 15 ani diferență între ei.

”Îl plăceau fetele și curvele astea care la 14 ani fac copii, știți cum umblă. El a fost căsătorit cu o fostă elevă, 15 ani era diferență între ei. A fost vânat din prima zi de școală. S-a dus un milițian la prietena lui la școală. Atunci el a clacat!”, spune mama profesorului.

Acum, Daniel era într-o relație cu o altă elevă, o tânără care nu a împlinit 18 ani și care este elevă în clasa a XII-a.

Iată ce a postat iubita minoră pe pagina de Facebook:

„O să rămâi întotdeauna aici lângă mine, Dan Zamfira (părinte, cel mai bun prieten, iubit)…celor care au făcut în aşa fel încât să se ajungă aici , rusine să vă fie, n-am cuvinte să vă descriu”, spune tânăra.

”Rămas bun, Daniel Zamfira!”

La Școala Gimnazială ”Cristea Stănescu din Cornu, acolo unde Daniel Zamfira preda limba română, toți sunt șocați de gestul bărbatului.

”Suntem îndurerați! Era un profesor foarte iubit de elevi care timp de 20 de ani a desfășurat o activitate ireproșabilă în această școală. Era un om demn și corect. Un diriginte extraordinar. Regretăm gestul acesta inexplicabil pentru noi”, a declarat Raluca Stanciu, directorul Școlii Gimnaziale ”Cristea Stănescu” din Cornu.

Ce spune directoarea școlii este susținut de zecile de mesaje postate în mediul online de elevii lui Daniel Zamfira.
“A fost odată…Zamfu. Un profesor îndrăgostit de limba româna, un coleg uneori ironic dar mereu aproape de ceilalți profesori din cancelarie , un om optimist căruia niciodată nu îi ajungea timpul. Și atunci, când nimeni nu bănuia, a ales sa plece undeva, unde timpul nu se măsoară în ore.
Rămas bun, Daniel Zamfira !”
Chiar dacă ancheta va dovedi că profesorul a fost vinovat, el nu mai poate fi tras la răspundere. 
La 42 de ani, Daniel Zamfira s-a împușcat cu o armă de vânătoare pe care o deținea legal.
S-a întâmplat vineri, 15 septembrie 2017.
Cadavrul a fost găsit chiar de tatăl profesorului.
Ieri, Dan Zamfira a fost incinerat, aşa cum şi-a dorit. 
romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor