logo
RNTV Live

Profesorii intră sub lupa elevilor/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Profesorii intră sub lupa elevilor.

Finalul primul semestru al acestui an şcolar vine cu o veste bună pentru elevii prahoveni. Aceştia pot oferi feedback profesorilor pentru a identifica aspectele pozitive şi negative ale acestei perioade. În timp ce unii dintre dascăli se tem de răspunsurile elevilor, CJE încurajează această formă de dialog.

Invitat in studioul Ploieşti Tv, preşedintele Consiliului judeţean al elevilor, Robert Avram a vorbit despre procedura de feedback  oferită de către elevi în această perioadă profesorilor cu care au studiat în prima parte a acestui an şcolar.

Chiar dacă anul trecut procedura i-a speriat pe mulţi dintre dascăli, motiv pentru care nu toate şcolile au ales această forma de dialog, anul acesta măsura este obligatorie.

„Feedback-ul reprezintă colectarea de informații despre reacțiile elevilor la procesul de predare-învățare-evaluare și despre relația elev-profesor. Feedback-ul nu reprezintă judecăți de valoare, este specific activității didactice fiind utilizat ca instrument de bază pentru îmbunătățirea actului educațional.”

Documentul prevede că acest feedback acordat „permite aprecierea de către cadrele didactice, a calității procesului de predare-învățare-evaluare din perspectiva elevilor, în scopul calibrării practicilor de la clasă, astfel încât să răspundă optim nevoilor de învățare ale beneficiarilor primari ai educației.”

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/autocamioneta-incarcata-cu…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor