Profesori din Prahova s-au alăturat protestelor din ţară

sursă foto B1.ro

Profesori din Prahova s-au alăturat protestelor din ţară. Este semnalul de alarmă tras din cauza salariilor mici. Potrivit sindicaliştilor din Prahova, mai multe unităţi de învăţământ din judeţul Prahova, participă astăzi la, între orele 11.00-13.00 , la GREVA DE AVERTISMENT. Din total unităţilor de învăţământ, 40 dintre ele au hotărât să nu protesteze

“Așteptam de ani buni ca Guvernul si Parlamentul Romaniei să respecte Legile! Legea Educației, care stabilește, făra echivoc, finanțarea Educației cu 6% din PIB, Legea 153 care stabilește nivelele salariale ale angajaților din educație, mult, mult mai mici decât ale celor din Justiție, sănătate, administratie publica, undeva în subsolul grilei de salarizare, iar Guvernul României nu este în stare să respecte nici macar aceste niveluri de salarizare și le amână la nesfarșit!
Colegii din personalul nedidactic si didactic trăiesc, mulți dintre ei, cu salarii de 1800-1900 de lei,iar regulamentul sporurilor nu se aplica nici azi, la 5 ani de la apariția legii, salariaților din educație! “, au menşionat sindicaşiltii din învăţământ.

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here