logo
RNTV Live

Proiectul inedit care îi ajută pe elevii prahoveni cu lecţiile de acasă. Te-ajut la lecții?

Canal de comunicare
Mihai Constantinescu

Biblioteca Județeană „Nicolae Iorga” Prahova propune cititorilor săi un nou serviciu care să vină în întâmpinarea nevoilor de lectură ale copiilor, dar să se alinieze și măsurilor de siguranță în sănătate, luând în considerare constrângerile cauzate de pandemia de COVID-19.

Mai exact, este vorba despre pagina de Facebook Te-ajut la lecții?, unde sunt prezentate în format electronic opere literare din programa școlară obligatorie, pentru clasele I-VIII, dar și pentru liceu, articole, eseuri, studii sau cercetări literare, istorie, cultură generală și științe, și unde, de asemenea, cititorii noștri ne vor putea solicita lucrări de literatură sau de specialitate, iar noi le vom furniza aceste materiale, în format electronic.

Proiectul „Te ajut la lecții?” are scopul de a micșora distanța dintre cititori și textul scris, pentru ca școala on-line să se poată susțină în perioada aceasta, dar și să fie un ajutor real în procesul de învățare.

Utilizatorii acestui serviciu trebuie să dețină un permis valabil pentru secția Împrumut de carte pentru copii, dar există și posibilitatea unei înscrieri on-line, pentru a ușura accesul și, în același timp, pentru a facilita lectura în condiții de maximă siguranță.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/alerta-acum-la-sju-ploiesti/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/volosevici-a-dispus-masuri-in…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/nesimtitii-orasului-ploiesti/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor