Profesioniştii de la Şcoala de Poliţie din Câmpina. Un fost elev al şcolii a intervenit ca la carte într-un caz, chiar dacă se afla în timpul liber

un fost elev Un fost elev al Şcolii de agenţi de poliţie, intervenţie promptă într-un caz de înşelăciune

Un fost elev al Şcolii de agenţi de poliţie, intervenţie promptă într-un caz de înşelăciune

Profesioniştii de la Şcoala de Poliţie din Câmpina. Un fost elev al şcolii a intervenit ca la carte într-un caz, chiar dacă se afla în timpul liber.

Se numeşte Delcea Mădălin, este  agent de poliție şi fost elev al Şcolii de Agenţi de poliţie din Câmpina. Se afla în timpul său liber şi tocmai se întorcea la domiciliul său din Piteşti. Nu a apucat să ajungă acasă pentru că a fost sesizat despre o stare conflictuală între un bătrân și o tânără de 17 ani. Aceasta din urma, împreună cu un bărbat, de 54 de ani, ar fi încercat să îl păcălească pe bătrân.

Agentul de poliție a solicitat sprijinul unei patrule din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, a stabilit identitatea minorei și a împiedicat-o pe aceasta să părăsească locul faptei până la sosirea colegilor. Bărbatul care însoțea minora a fost identificat.

VEZI ŞI https://republikanews.ro/videocruzime-fara-margini-in-prahova-ce-a-putut-sa-faca-un-copil-de-doar-10-ani-din-prahova/

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

Agentul de poliție Delcea Mădălin, absolvent al promoției decembrie 2017 din Școala de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr” Câmpina, este încadrat la Inspectoratul de Poliție Județean Argeș, ca ajutor de șef de post la Postul de Poliție Băiculești, notează Poliţia Română.

sursa Poliţia Română

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here