logo
RNTV Live

PROCEDURA RAFAELO, UNICUL CENTRU DIN ROMÂNIA

Daniel

Tratamentul Rafaelo pentru hemoroizi

Procedeul RAFAELO se definește că fiind un tratament inovativ cu radio-frecvență ce reduce seminificativ sau chiar elimină total simptomele asociate cu Hemoroizii. Această tehnologie a fost folosită în ultimii ani pentru a trata VENELE VARICOASE, acum evoluția tehnologiei medicale a făcut ca aplicabilitatea să se poată răsfrânge și asupra HEMOROIZIILOR. Un tratment din ce în ce mai popular în rândurile mediciilor și a paciențiilor din UK,Germania, Italia, acum este disponibil și în România, doar în cadrul Roua Medical CENTER.

Avantajele RAFAELO definesc acest tratament că fiind inovativ și deosebit de eficient. Procedura este minim-invazivă ( fără internare ) ce durează în medie 15 minute. Tratamentul poate fi făcut sub anestezie locală sau generală în funcție de preferințele pacientului, fără durere post-tratament. Pacientul își poate relua activitatea la scurtă durată după procedură.

Foarte mulți dintre noi trăiesc cu hemoroizi sperând că vor trece de la sine, speriați de poveștile de groază ale altor oameni ce au trecut printr-un procedeu clasic invaziv de Hemoroidectomie. Așteptarea este un factor agravant pentru cei ce suferă de hemoroizi, schimbarea dietei și a stilului de viață poate duce la amelioraea simptomelor, în anumite cazuri, dar pentru cei cu forme avansate poate duce la apariția de complicații.

Dacă suferi de hemoroizi întreabă un consultant Roua Medical Center despre procedeul RAFAELO și vei descoperi cât de ușor poți scăpa de durere.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor