logo
RNTV Live

Conducerea AJF Prahova speră și crede în normalitate

IMG_20170113_120938_resized_20170113_042019497
Cristian Anghelescu

În cadrul unei conferințe de presă desfășurată la sediul AJF Prahova, președintele Silviu Crângașu a anunțat câteva priorități ale anului în curs pentru colectivul pe care-l conduce.

Astfel, una dintre marile ambiții enunțate se referă la sensibilizarea factorului politic din cadrul Consiliilor, Local și Județean, pentru găsirea unui teren, în Ploiești sau în imediata vecinătate a municipiului, pretabil amenajării unui teren sintetic de fotbal cu dimensiuni normale (110 m x 90 m), forul european de profil sprijinind un număr de 22 de astfel de proiecte la nivel național.

“Ne lovim, an de an, și mai ales iarna, de aceeași problemă a lipsei unui teren sintetic de fotbal! Pe unde există, în județ și chiar lângă Ploiești, nu foarte multe, sunt terenuri de mici dimensiuni, neomologate, marea majoritate a lor private! UEFA sprijină acest proiect prin alocarea fondurilor necesare! Se știe că pentru România sunt 22 de astfel de oportunităţi dintre care şapte sunt, deja, într-o avansată stare de lucru! Vrem şi noi, la Ploieşti sau în apropierea orașului, atribuirea unui teren cu acest profil, să profităm de această posibilitate! Dacă nu are cine, ne vom ocupa de el noi, cei de la AJF, vom crea spațiile pentru vestiare, anexe, tribune, etc. Doar terenul și utilitățile să existe iar dacă spațiul obținut va fi și mai mare ar fi utilă și o pistă omologată pentru atletism, că tot am rămas fără așa ceva de la demolarea vechiului <<Ilie Oană>>! Sper să găsim în cel mai scurt timp sprijinul necesar de la Consiliul Judeţean sau Consiliul Local pentru realizarea unui astfel de proiect”, a punctat Silviu Crângaşu, preşedintele AJF Prahova.

În aceeași conferință de presă s-a mai anunțat că, pe parcursul acestui sezon, vor avea loc cursuri obligatorii pentru delegații echipelor de fotbal. “Nu vrem să mai avem parte de situații limită în care unii delegați să vină la observatori și să întrebe despre regulament, nume de fotbaliști, situații de joc, avertismente, etc. Vor fi obligați toți delegații echipelor să participe la cursuri, însușindu-și astfel lecțiile predate de către lectorii invitați. Cursurile vor fi gratuite, delegații urmând să-și susțină financiar doar suportul lecțiilor tipărite în volum” a mai spus oficialul AJF.

În același context s-a vorbit despre promovarea unor cursuri de formare profesională, de asemenea gratuit, dar și despre Adunarea Generală Extraordinară a AJF, data evenimentului fiind stabilită pentru 24 februarie.

La finalul acțiunii, Crângașu a anunțat și o acțiune de suflet, toate cadourile rămase de la Cupa Moș Crăciun urmând a fi dirijate, chiar de mâine dimineață, către satul copiilor fără părinți de la Valea Screzii. “Au rămas cadouri destule de la Cupa Moș Crăciun iar mâine dimineață vicepreședintele Teodor Negoiță va duce transportul la Părintele Tănase, chiar la Valea Plopului, la biserică. Am plusat și noi cu cinci mingi de joc, oficiale, copiii de acolo urmând a se bucura de ele la meciurile ce se tot joacă în imediata vecinătate a stabilimentului de la Centrul Social <<Pro Vita>>” a conchis Silviu Crângașu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor