logo
RNTV Live

Probleme legate de lipsa apei calde în Ploiești/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Probleme legate de lipsa apei calde în Ploiești

Primarul Ploiestiului, Andrei Volosevici, face precizari in cazul problemei majore a orasului, legata de lipsa apei calde. Edilul felicita investitiile Consiliului Judetean Prahova la CET Brazi, dar le considera tardive. In plus, cere prin intermediul presei un raspuns al alesilor judeteni cu privire la posibilitatea folosirii turbinei gaz aflata in administrarea operatorului de termificare. Mai mult, solicita lamuriri cu privire la procedurile de achizitie a combustibilului, pentru punerea in functiune a cazanelor la care se executa lucrari in prezent.

Probleme legate de lipsa apei calde în Ploiești

Primarul Ploiestiului, Andrei Volosevici, a organizat vineri o conferinta de presa in cadrul careia a ridicat mai multe probleme legate de lipsa apei calde. A salutat initiativa investitiei de 3 milioane de lei a CJ Prahova, in cadrul CET Brazi, insa spune ca acestea a venit extrem de tarziu.

Volosevici spune ca Ploiestiul ar fi putut avea apa calda, daca era pusa in folosinta turbina gaz, aflata in administrarea operatorului Termoficare Prahova.

Si nu doar lucrarile care ar putea fi terminate pana la mijlocul lunii octombrie reprezinta o imposibilitate in furnizarea apei calde in municipiu.

Andrei Volosevici spune ca daca CJ Prahova nu vine cu solutii rapide in administrarea CET Brazi furnizarea apei calde ar putea fi intarziata mult mai mult in municipiu. Totul si din cauza aspectelor de ordin administrativ si legal cu care operatorul de termoficare se confrunta.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor