logo
RNTV Live

Veşti bune pentru elevi. Problema decontării abonamentelor gratuite, rezolvată

Situaţie incertă transport gratuit elevi
Mihai Constantinescu

Problema decontării abonamentelor gratuite pentru elevii din Județul Prahova a fost rezolvată!

Printr-o rectificare bugetară aprobată într-o ședință extraordinară, Consiliul Județean Prahova a rezolvat, la inițiativa președintelui Iulian Dumitrescu, problema decontării abonamentelor gratuite pentru elevi – potrivit HG 435 din 28.05.2020. Bugetul alocat în acest sens acoperă sumele datorate transportatorilor de Consiliul Județean pe lunile septembrie și octombrie, precum și necesarul estimat până la finalul anului 2020.

“Așa cum am promis, în prima ședință de rectificare a bugetului după ce mi-am preluat funcția de președinte al Consiliului Județean, am rezolvat problema abonamentelor gratuite pentru elevi pe transportul județean. Nimic nu este mai important decât să asigurăm accesul gratuit al copiilor la educație, cu atât mai mult cu cât părinții acestora ar putea fi afectați de efectele economice ale crizei sanitare pe care o traversăm”, a declarat președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/a-inceput-demolarea-cladirilor…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/andrei-volosevici-a-dispus…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/parada-de-1-decembrie-si…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/a-fost-introdusa-alternativa-la…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor