logo
RNTV Live

Ploieştiul are un nou furnizor de apă caldă şi căldură!

întrerupăeră furnizare apă calda si caldură
Theo Tănăsescu

Ploieştiul are un nou furnizor de apă caldă şi căldură! A fost semnat contractul

Ieri a fost semnat un nou contract pentru „Delegare de gestiune prin concesiune a serviciului public de alimentare cu energie termică a municipiului Ploieşti în sistem centralizat“.


Licitaţia a fost câştigată de către asocierea de firme SC GAS&POWER TRADING SRL- GEOTHERM DISTRIBUTION SA (prin lider de asociere SC GAS&POWER TRADING SRL), ambele cu sediul în București. Asocierea amintită a fost ofertant unic.

Sistemul centralizat din Ploieşti este gestionat în comun de CJ Prahova, care deţine centrala termică de la Brazi şi reţeaua primară de transport şi Municipiul Ploieşti care deţine reţeaua de distribuţie. În acest an, cele două unităţi administrativ-teritoriale s-au asociat, înfiinţând Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară (A.D.I.) „Termo Prahova” care a gestionat procedura de licitaţie.


Contractul va fi valabil pentru următorii 15 ani, iar valoarea acestuia este estimată, conform caietului de sarcini, la peste 2.300.000.000 lei (fără TVA).

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor