logo
RNTV Live

Prioritățile președintelui Consiliului Județean Prahova pentru 2018. Care este prioritatea zero

Prioritățile președintelui Consiliului Județean Prahova pentru 2018. Care este prioritatea zero
Mihai Constantinescu

Spitalul Județean, prioritatea zero pe lista proiectelor din 2018

Prioritățile președintelui Consiliului Județean Prahova pentru 2018. Spitalul Județean, prioritatea zero pe lista proiectelor din acest an.

Spitalul Județean este și în acest an în vizorul președintelui Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader. Modernizarea secțiilor se află în plină desfășurare. Două dintre secții au fost deja complet reabilitate.

Modernizarea secției Interne a Spitalului Județean a fost finalizată chiar în luna decembrie a anului trecut din fonduri ale Consiliului Județean.

Pentru anul în curs se vor face eforturi pentru finalizarea lucrărilor de modernizare capitală a Secției Nord a Spitalului Judetean de Urgență.

Tot în 2018 vor fi demarate alte două proiecte care vizează tot această unitate spitalicească. Este vorba în primul rănd despre „Extindere, reabilitare, modernizare şi recompartimentare Unitate de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţe Ploieşti”. Pentru acest proiect se dorește atragerea de fonduri europene.

VEZI ȘI https://portal.republikanews.ro/fotoun-spatiu-destinat-cainilor-a-devenit-casa-pentru-oameni-fara-adapost-din-ploiesti-si-loc-de-intalnire-pentru-prostituate-si-pestiilor/

Tot anul acesta,se dorește și  construirea unei clădiri anexe noi a spitalului, unde ar urma să fie transferată activitatea de la secțiile exterioare Buna Vestire și Boldescu.

Clădirea va fi formată din subsol+P+5.

Tot în 2018 se va încerca și rezolvarea problemei lipsei specialiștilor. Se intenționează și construirea unor locuințe de serviciu pentru atragerea specialiștilor din anumite domenii, precum cel medical. Lucrări vor fi finanțate din bugetul propriu.

 

Pentru mai multe știri, viyitați site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor