logo
RNTV Live

Prinși în flagrant după ce au vandut aproape 4 kilograme de cannabis/VIDEO

Mihai Constantinescu

Prinși în flagrant după ce au vandut aproape 4 kilograme de cannabis

Totul s-a petrecut ieri. Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploiești, au prins, în flagrant delict, două persoane, după ce acestea ar fi vândut peste 3,7 kilograme de cannabis.

Din cercetări a reieșit că, o a treia persoană ar fi sprijinit activitatea infracțională a celorlalte două. Acesta ar fi depozitat, pregătit și transportat drogurile destinate comercializării.

Astfel, ieri, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploiești au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a celor 3 persoane. Sunt cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc, complicitate la infracțiunea de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc, în vederea consumului propriu, fără drept.

Ulterior, cele 3 persoane au fost arestate preventiv de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Prahova, pentru 30 de zile.


Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

sursa IJP Prahova

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor