logo
RNTV Live

Prins în flagrant de jandarmii prahoveni în timp ce voia să fure vin dintr-un TIR

furt_vin
Dumitrescu Vlad

O echipă de jandarmi a depistat, aseară, un șofer care sustrăgea vin din TIR-ul încărcat cu băuturi alcoolice. Individul a fost prins în flagrant în zona parcului industrial de la Ariceștii Rahtivani.

“La data de 5 iulie a.c., în jurul orelor 20:15, polițiștii Secției nr.7 de poliție rurală Cocorăștii Colț au fost sesizați prin dispeceratul Poliției Municipiului Ploiești cu privire la faptul că, o echipă de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova ar fi depistat o persoană în timp ce sustrăgea o cantitate de vin din ansamblul auto pe care îl conducea.

Din primele verificări efectuate a rezultat că un bărbat, în vârstă de 64 de ani, cetățean din Republica Moldova, în calitate de conducător auto al unei societăți comerciale, în timp ce transporta cu ansamblul auto produse alcoolice, a oprit înt-o parcare amenajată, situată în Parcul Industrial Ariceștii Rahtivani, cu scopul de a sustrage vin.

În timp ce acesta sustrăgea, cu ajutorul unui furtun, vin din interiorul cisternei, a fost depistat de către jandarmi, care ulterior au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, cele trei recipiente, în cantitate totală de 50 de litri”, au detaliat reprezentanții IJP Prahova.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Postului de poliție Ariceștii Rahtivani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de delapidare.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor