logo
RNTV Live

Principalul sponsor al FC Argeș, despre succesul cu Petrolul: „O victorie normală!”

FOTBAL:FC ARGES-PETROLUL PLOIESTI, PLAY OUT SUPERLIGA SUPERBET (19.05.2023)
Ștefan Petre

Viorel Tudose, sponsorul principal al piteștenilor de la FC Argeș, a vorbit în cadrul unui interviu acordat publicației Jurnalul de Argeș despre succesul cu Petrolul din ultima etapă a play-out-ului Superligii.

Cu Petrolul a fost o victorie normală în fața unei echipe care nu mai avea pentru ce să joace, neavând dreptul să intre într-o cupă europeană, neavând licență pentru a juca într-o cupă europeană.

Jucătorii erau deja în vacanță, deși și-au dorit foarte mult să joace, iar dorința pe care au abordat-o în fața noastră nu s-a potrivit cu modul în care noi am jucat și am controlat jocul din punct de vedere tehnico-tactic. Au apărut și cele două eliminări și așa a venit și victoria noastră. Cred că și fără cele două eliminări noi am fi reușit o victorie concludentă! afirmă Tudose.

Vorbind apoi despre barajul pe care echipa lui urmează să îl dispute împotriva celor de la Dinamo, Tudose spune că ar fi preferat să joace acest meci decisiv în compania celor de la Oțelul Galați, dar apreciază că gruparea sa are prima șansă la obținerea unui loc în Superligă pentru sezonul viitor.

„În ‘79, cele două echipe se băteau pentru titlu și acum se luptă una pentru a intra și cealaltă pentru a supraviețui în prima ligă. Un meci greu cu Dinamo. Eu, sincer, nu aș fi preferat Dinamo, aș fi preferat Oțelul Galați, un meci mai la îndemână, să zic așa. Aici nu ne referim numai la partea de fotbal, ne referim la un context mult mai amplu la nivel național.

Deși sunt matematician, îmi este greu să dau aici un procentaj, dar eu îl văd un 70-30% pro Argeș.”

„Vreau să atrag atenția ca acest 3-0 cu Petrolul să nu ne îmbete cu apă rece. Petrolul era o echipă pe care nu o mai interesa nimic, deși și-au dorit victoria pentru a nu fi arătată cu degetul, dar atâta s-a putut și la Petrolul.”Viorel Tudose

„La Dinamo aș puncta un atu, și anume spectatorii. Noi, la FC Argeș, încă nu avem acel grup de suporteri care să schimbe ceva. Mi-a plăcut, de exemplu, acel lucru care s-a întâmplat la Petrolul Ploiești și anume modul în care jucătorul Latovlevici a fost dezbrăcat și trimis acasă de la antrenamente de către suporteri, în timp ce eu la FC Argeș m-am chinuit două luni și jumătate să-l dau pe Latovlevici afară, pentru că ceea ce hotăram în Consiliul Director nu avea nimeni curajul să aplice, fiindcă Latovlevici urma să ceară niște despăgubiri… Cam asta este diferența între suporterii pe care îi are FC Argeș și acești suporteri…”

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor