Spectacol la Hipodrom, cu de toate! Trap, galop și curse de ponei!

angajare

Spectacol la Hipodrom

Reuniunea de duminică a fost cu adevărat spectaculoasă. Pe lângă cursele obișnuite de trap, ceo peste 800 de spectatori s-au delectat cu întrecerea demonstrativă de galop și cu cea a poneilor.

Show-ul hipic a ținut aproape 3 ore.

Cea mai importantă cursă a reuniunii, Premiul de Mai, cursă semiclasică la startul căreia s-au aflat cinci cai, a fost câștigată clar de Ramon II, condus de Cristian Slate. Învingătorul a intrat în posesia sumei de 1100 lei, fiind premiat cu o cupă şi o diplomă de către viceprimarul Ploieştiului Cristian Ganea.

În celelalte curse de trap ale reuniunii s-au impus Umberto Csisco (Premiul Bianca), Renumit (Premiul Bon) şi Worldleader (Premiul Bavari).

Cursa de ponei s-a ținut pe pe distanţa de 250 de metri și prima cursă demonstrativă de galop, pe distanţa de 800 de metri.

Întrecerea poneilor a avut la start cinci căluţi – Black Chocolate, Fulgerul Victorios, Blistkem, Calypso şi Mircea – şi a fost câştigată de poneiul Mircea, condus de Ana Neagu.

Prima cursă de galop a avut patru cai la start – Rubor 20, Nataşa, Incredible Cole şi Meduza – şi a fost câştigată de iapa Nataşa.

Cea de a doua cursă demonstrativă de galop, cu cinci cai la start – Etalon, Karino, Shihan, Miruna şi Wabira – care a şi închis reuniunea, i-a revenit armăsarului Karino.

Următoarea reuniune va avea loc peste două săptămâni, pe 27 mai, atunci când se va ţine Premiul Constantin şi Elena, o alergare semiclasică rezervată cailor de 4 ani şi mai în vârstă, pe distanţa de 1950 metri.

csmploiesti.ro

hidro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here