logo
RNTV Live

PRIMELE IMAGINI cu noile autobuze de la Ploiești! Primăria a semnat azi contractul

dobre sofer autobuz
Ciprian Radu

PRIMELE IMAGINI cu noile autobuze de la Ploiești

Primarul Adrian Dobre a semnat azi contractul subsecvent pentru primele autobuze noi care care vor fi date în administrarea TCE Ploiești!

Primăria așteaptă un lot de 10 autobuze în termen de 125 de zile, conform contractului. Primarul Dobre a precizat însă că se fac eforturi ca mașinile să ajungă mai repede.

Cele 10 autobuze Euro Bus Diamond produse în România fac parte dintr-un contract cadru amplu, care se întinde pe durata a doi ani. În acest timp, Primăria Ploiești achiziționează 50 de autobuze noi, urmând să fie livrate, trimestrial, între 5 și 15.

Autobuzele sunt omologate și respectă normele UE. Au podea coborâtă, fără trepte, motorizare Mercedes Euro 6, aer condiționat și capacitate de 110 călători.

Au garanție 5 ani sau 300 de mii de kilometri și costă aproximativ 186.000 de euro, fiecare.

“A fost o procedură îndelungată, al cărei scop a fost acela de a aduce un plus substanțial serviciului de transport în comun. Este primul contract care va însemna schimbarea întregului parc auto al municipiului Ploiești”, a spus primarul Adrian Dobre.

Primăria Ploiești va derula și un proiect pe fonduri europene, prin care va achiziționa 20 de troleibuze, 20 de tramvaie și 10 autobuze electrice.

Imagini cu noile autobuze și declarațiile primarului Adrian Dobre, în materialul video de mai jos: 

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor