Prime de concediu şi premii pentru merite deosebite. Vezi cine le primeşte

cautam-reporteri-republikanews

Funcţionarii din Primărie, răsfăţaţi cu prime de vacanţă şi premii

Prime de concediu şi premii pentru merite deosebite. De asta ar putea beneficia de anul viitor toţi funcţionarii din Primăria Ploieşti. Veştile bune au fost aduse de către noua lege a salarizării unitare a bugetarilor. Aceasta vine cu noutăţi pentru oamenii care lucrează în primării ori consilii judeţene şi în unităţile subordonate. Aşa se face că din 2018 funcţionarii vor putea beneficia de prime de concediu, sporuri şi premii pentru merite deosebite.

CITEŞTE ŞI https://republikanews.ro/toti-bugetarii-vor-primi-cate-un-voucher-de-vacanta-si-norma-de-hrana/

„Începând cu anul viitor, legea prevede o serie de sporuri şi premii, pe care ordonatorul principal de credite le va acorda, în funcţie de amploarea activităţii pe care o desfăşoară fiecare angajat în parte şi de rezultate, până la un procent de 5% din toată baza salariilor, iar totalitatea sporurilor, premiilor, indemnizaţiilor acordate nu poate depăşi 30% din valoarea salariului de bază acordat. Începând cu anul viitor, o să avem inclusiv primă de concediu, de până în două salarii minime pe economie. Prima de concediu este obligatorie, va fi luată de toţi funcţionarii, în raport cu numărul de zile lucrate”, a spus pentru telegrama.ro Adrian Dobre, primarul municipiului Ploieşti.

CITEŞTE ŞI https://republikanews.ro/zi-incendiara-in-primaria-ploiesti-si-in-aga-de-la-tce-demisii-in-lant/

CITEŞTE ŞI https://republikanews.ro/exclusiv-sefa-de-la-patrimoniu-a-fost-bagata-in-comisia-de-disciplina-de-viceprimarul-ploiestiului-vezi-motivul-halucinant/

Pentru mai multe ştiri vizitaţi republikanews.ro

sursa telegrama.ro

lafesta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here