logo
RNTV Live

Primarul Volosevici, reacție pe tema demolării blocului ”Șapte etaje”

primarul volosevici
Dumitrescu Vlad

Primarul municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, nu a renunțat la ideea de a demola ”Blocul șapte etaje”. Anunțul a fost făcut de șeful executivului ploieștean în timpul dezbaterilor privind destituirea Magdalenei Trofin din funcția de viceprimar.

”Eu vreau și acum să demolăm ”Șapte etaje”. Să-i mutăm pe locatarii de acolo într-un bloc zdravăn și serior și sigur și să reușim să avem și noi ceea ce ne dorim și anume Palatul Culturii, cu Halele Centrale și cu Catedrala. Ca să ne lămurim asta e opinia mea și acum”, a susținut Andrei Volosevici, primarul municipiului Ploiești.

Vă reamintim că reprezentanții executivului ploieștean au susținut în momentul în care a fost lansat acest proiect în dezbatere publică faptul că inițiativa de a demola ”Blocul șapte etaje” are ca scop amenajarea, în zonă, a unei esplanade pietonale, menită să repună în valoare cele trei monumente istorice-simbol ale Ploieștiului: Palatul Culturii, Catedrala “Sf. Ioan Botezătorul” și Halele Centrale, așa cum au fost ele gândite și proiectate de celebrul arhitect Toma T. Socolescu.

Prin repunerea în legătură a acestor monumente, într-un cadru arhitectural și peisagistic unic, Ploieștiul va putea fi adus, din nou, pe harta orașelor atractive din punct de vedere turistic..

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor