logo
RNTV Live

Primarul Volosevici, absent la aprinderea iluminatului festiv. Mihaela Rus și Cezar Oatu, amfitrionii evenimentului/ VIDEO

primarul_luminite
Dumitrescu Vlad

Primarul Volosevici a fost absent luni seară, la aprinderea iluminatului festiv. Startul sărbătorilor de iarnă în Ploiești a fost dat de Mihaela Rus, directorul Tetrului Toma Caragiu Ploiești, și de Cezar Oatu.

Iluminatul festiv de sărbători a fost aprins luni, la ora 18.00. Deschiderea festivă a iluminatului public ornamental în municipiul Ploiești a avut loc în fața sediului municipalității, din Piața Eroilor nr. 1 A.

Startul sărbătorilor de iarnă în Ploiești a fost dat de Mihaela Rus, directorul Tetrului Toma Caragiu Ploiești, și de Cezar Oatu. Primarul Andrei Volosevici nu a fost prezent la eveniment.

Iluminat festiv a fost aprins în prezența copiilor, a părinților și bunicilor prezenți într-un număr destul de mic în fața Primăriei Ploiești.

Pentru buna desfășurare a acestui eveniment și pentru ca ploieștenii să admire din plin frumusețea iluminatului public festiv, Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulație a aprobat închiderea circulației rutiere începând cu ora 17.00 până la ora 22.00, pe tronsonul cuprins între sens giratoriu Catedrala ″Sf. Ioan Botezătorul″ (Piața Eroilor nr. 1 A ) și strada Gheorghe Lazăr (Piața Victoriei).

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor