Ministerul Educaţiei dă bani Ploieştiului pentru construirea unei grădiniţe noi

Ministerul Educaţiei dă bani Ploieştiului pentru construirea unei grădiniţe noi

Părinţii cu copii mici au motive de bucurie. În curând, în Ploieşti va fi construită o grădiniţă modernă, la standarde europene. Va avea program normal şi va fi construită pe Aleea Laurilor.

Este gândită astfel încă să asigure celor mci tot confortul, eliminându-se aspectul neplăcut al supraaglomerării. Va avea o capacitate funcțională de 2 săli de grupă, a câte 20 copii pe grupă. Totodată, va beneficia de un spațiu multifuncțional luminat și ventilat, cu ferestre atât la parter, cât și la partea superioară. Deschiderea acestora se va face cu comandă electrică.

cel mai verde complex reziential

Spațiul multifuncțional este conceput și mobilat astfel încât, să asigure și desfășurarea de activități sportive. Sălile de grupă, situate pe două părți ale spațiului multifuncțional, vor fi dotate cu grup sanitar propriu și vor fi luminate prin ferestre largi.

Proiectului Construire grădiniță cu program normal nr. 41 se desfăşoară prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 10 Îmbunătățirea infrastructurii educaționale.

Pentru acest obiectiv vor fi executate lucrări, care vor fi suportate din fonduri MEN-UMPMRSU și lucrări susținute din fonduri locale.

Astfel, din fonduri MEN-UMPMRSU se vor executa, în principal, lucrările de edificare a clădirii (aria construită de 295mp) și instalațiile interioare aferente.

Din fondurile locale, vor fi executate lucrări exterioare precum, sistematizare verticală, amenajare alei pietonale, platformă gunoi, împrejmuire incintă, loc de joacă, spații verzi, branșamente la utilități (energie electrica, gaze, apa), instalație de utilizare gaze naturale și dotare cu echipamente- centrală termică.

arnos 6 oua

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here