logo
RNTV Live

Primarul comunei Ciorani, trimis ]n judecată în două dosare penale, liber să plece în Italia/ VIDEO

Theo Tănăsescu

Primarul comunei Ciorani, trimis ]n judecată în două dosare penale, liber să plece în Italia

Judecatorii buzoieni i-au aprobat primarului comunei Ciorani cererea de a pleca in Italia pentru o saptamana. Acesta a cerut o derogare pentru a participa la un eveniment al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei.

Primarul comunei Ciorani, trimis ]n judecată în două dosare penale, liber să plece în Italia

Marin Voicu, primarul comunei prahovene Ciorani, trimis în judecată în două dosare penale și aflat în prezent sub control judiciar, a fost liber să plece în Italia, unde va participa, în această săptămână, la un eveniment organizat de Camera de Comerț și Industrie a României, la Roma. Magistrații Judecătoriei Buzău, unde se află pe rol dosarele în care este inculpat Marin Voicu, au decis, pe 17 martie, să îi dea voie acestuia să părăsească țara. Printre măsurile impuse lui Marin Voicu pe perioada controlului judiciar se află obligațiile de a nu depăși limitele teritoriale ale României decât cu încuviinţarea prealabilă a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei și de a nu comunica direct sau indirect cu ceilalți inculpați din dosar sau cu martorii.

Primarul comunei Ciorani, Marin Voicu, a fost trimis în judecată într-un dosar de fraudă electorală și într-o altă cauză privind dispariția unor saci cu buletine de vot din arhiva Judecătoriei Mizil. Ambele procese sunt pe rolul Judecătoriei Buzău.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/actiune-de-control-la-un…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor