logo
RNTV Live

Grindeanu, prezent în Prahova, la începerea lucrărilor pe sectorul Dumbrava-Mizil al autostrăzii A7/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Grindeanu, prezent în Prahova, la începerea lucrărilor pe sectorul Dumbrava-Mizil al autostrăzii A7

Vicepremierul Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a fost prezent, luni, în Prahova, la începerea lucrărilor pe sectorul Dumbrava-Mizil al autostrăzii A7. Dupa ce a vizitat santierul, acesta a vorbit despre importanta dezvoltarii infrastructurii pe acest tronson.

Grindeanu, prezent în Prahova, la începerea lucrărilor pe sectorul Dumbrava-Mizil al autostrăzii A7

La scurt timp dupa ce a fost semnat contractul pentru inceperea lucrarilor la Autostrada care va face legatura dintre Muntenia si Nordul Moldovei,  vicepremierul Sorin Grindeanu a vrut sa se asigure ca totul decurge conform planului, iar dupa o discutie cu constructorul, acesta a declarat ca  nimic nu mai poate sta in calea realizarii unui astfel proiect.

În privința autostrăzii Comarnic-Brașov, Sorin Grindeanu a declarat că a citit declarațiile premierului Ciucă referitor la acest sector extrem de important din A3, dar că ”nu există o decizie în privința unui parteneriat public-privat, știu că s-a mai încercat în trecut și nu a ieșit.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor