logo
RNTV Live

Primarul,” chinuit” de amintiri. ” Îi mulţumesc domnului preşedinte, Mircea Cosma!”

tilrea resize
rnews

Unii primari încurcă trecutul cu prezentul, iar când se mândresc cu realizările localităţii pe care o păstoresc, din exces de zel sau neştiinţă, nu mai ştiu cine ce calitate mai are pe la şefia judeţului. Este şi cazul primarului din Lapoş, Dumitru Constantin Ţirlea care, pe pagina personală de facebook, a postat un mesaj de mulţumire adresat lui Mircea Cosma, cel care, la ora actuală, nu mai deţine funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova. Cu toate astea, se pare, încă mai sunt edili care continuă să îl asimileze  drept şef al CJ.

” Vă spuneam în 2016 că un primar care are continuitate în activitate produce rezultate pentru comunitate! Astăzi am semnat contractul pentru execuţia lucrărilor la Şcoala Gimnazială Lapoş!!! Un obiectiv foarte important pentru noi, lăpoşenii! Îi mulţumesc pe această cale domnului preşedinte, Mircea Cosma!!!” este mesajul edilului din Lapoş.

Dumitru Constantin Ţirlea este acelaşi primar care, la localele din 2016, a fost acuzat că înjură şi ameninţă localnicii din Lapoş, pe contul său de facebook. Toţi cei care nu erau de acord cu ideile sale, erau făcuţi ” cu ou şi cu oţet” de către Ţirlea. La momentul respectiv, edilul a negat acuzaţiile, spunând că este vorba despre o ” şmecherie” menită să îl denigreze.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor