logo
RNTV Live

Primarul din Bușteni, acuzat că fură apă din rețeaua Hidro Prahova. Poliția face verificări

mircea corbu busteni
Dumitrescu Vlad

Primarul orașului Bușteni, Mircea Corbu, este acuzat că fură apă din rețeaua Hidro Prahova.  La această oră, un echipaj al Poliției se află la locuința edilului.

Primarul Mircea Corbu este acuzat că fură apă din rețeaua Hidro Prahova.  La această oră, un echipaj al Poliției Bușteni se află la locuința edilului.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, cel care l-ar fi reclamat la Poliție pe primar ar fi președintele organizației AUR Bușteni, Florin Bucur.

La acest moment un echipaj al Poliție verifică dacă primarul Mircea Corbu este racordat ilegal la rețeaua de apă a Hidro Prahova.

”La data de 27 noiembrie a.c., în jurul orei 18:00, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Bușteni au fost sesizați de către un bărbat din oraș, despre faptul că la un imobil din oraș există suspiciunea sustragerii de apă din magistrala principală.

În baza sesizării, s-a format echipă operativă care s-a deplasat la fața locului constatând faptul că din conducta principală s-a efectuat un branșament, conectat de aceasta printr-un robinet, cu o conductă care duce în curtea imobilului, fără a exista vreun aparat de contorizat apa.

Totodată, la fața locului s-a prezentat și o echipă a societății responsabile de distribuirea apei.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în vederea clarificării situației de fapt, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt de apă din sistemul public de alimentare cu apă”, a anunțat IPJ Prahova.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor