Primarii PSD din Prahova, chemați să protesteze la DNA! Ce spune deputatul Laura Moagher

angajare

Primarii PSD din Prahova, chemați să protesteze la DNA

Mai mulți primari PSD din Prahova au primit azi un SMS de la consilierul județean Rareș Enescu. Primarii erau solicitați să trimită oameni pe strada Gh. Gr. Cantacuzino, din Ploiești. Aici se află sediul DNA. Solicitarea a fost făcută, conform mesajului, în numele deputatului Laura Moagher. 

 

Textul SMS-ului primit de primarii PSD din Prahova de pe telefonul consilierului județea Rareș Enescu a fost următorul: ”M-a rugat d-na Laura Moagher sa va transmit urmatorul mesaj: Joi, 15 febr, ora 9.00 va roaga sa trimiteti, 5 persoane din partea dvs pe strada Cantacuzino din Ploiesti (n.r. aici își are sediul DNA Ploiești). Nu conosc detalii. Pentru orice alt detaliu va rog sa o sunati pe Laura”.

Deputata Laura Moagher spune că nu a solicitat o astfel de acțiune. Admite însă că s-a discutat, la un moment dat, despre situația de la DNA Ploiești.

„Recunosc că am purtat această discuţie, dar afirmaţia mea a fost că m-aş duce în faţă la DNA pentru că sunt oripilată de ce se întâmplă. Politic nu se poate lua atitudine, că nu suntem în măsură să facem acest lucru. Nu există această mobilizare. Nu am cunoştinţă, nici preşedintele nu are. Mesajul a fost trimis dintr-o eroare. Nu ştiu dacă voi merge mâine acolo. Depinde de programul pe care îl voi avea. Eu am spus că aş merge, pentru că sunt oripilată, dar nu am spus că merg. Nu cred că se va merge mâine. Nu este normal să se facă mobilizare pe partid”, a declarat deputata la Digi 24.

Consilierul județean Rareș Enescu nu a putut fi contactat telefonic. Republika News va publica un punct de vedere al acestuia, în momentul în care va fi disponibil.

hidro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here