logo
RNTV Live

Campania electorală a PSD -ului, blocată de către Poșta Română. Abuz în serviciu

posta romana
rnews

PNL folosește influența pentru a câștigă alegerile?

Directorul Poștei Române, condusă de penelistul Constantin Oprea, se implică în viață politică în cel mai murdar mod. Mai exact a oprit campania electorală a celor de la PSD Prahova.

Concret, totul a început după ce Poșta Română a primit o comandă din partea PSD, că și client al acestui serviciu, să distribuie diferite materiale electorale. Pentru acest serviciu, Poșta Română a primit aproape 35 de mii de lei.

De aceste materiale ar fi aflat și Iulian Dumitrescu, candidatul PNL – USR – PLUS la preşedinţia CJ Prahova. Se pare că s-ar fi simțit deranjat de conținutul materialelor electorale și a întocmit o adresă către colegul său de partid, directorul Poștei Române, prin care cerea retragerea materialelor. Acest lucru s-a și intamlat, campania electorală a celor de la PSD fiind oprită pentru ca directorul a făcut un abuz in serviciu pentru un superior din partid.

De menționat este că acest contract, pentru distribuirea materialelor de campanie electorală pe care Poșta Română refuză să- l respecte și pentru care s-au încasat bani, a fost semnat cu Partidul Social Democrat Filiala Prahova la data de 21 septembrie 2020.

Contractul de distribuție a intrat în vigoare chiar la dată semnării.

Social-democrațîi prahoveni anunță că îi vor da în judecată pe cei de la Poșta Română pentru refuzul de a îndeplini un contract în vigoare.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor