Primăria Ploiești, obligată să ia măsuri împotriva poluării.

taxe şi impozite Impozite şi taxe noi pentru şoferi
cautam-reporteri-republikanews

Concluziile vizitei Ministrului Mediului, Grațiela Gavrilescu, la Ploiești

Republika News v-a prezentat astăzi toate ddiscuțiile privind vizita Ministrului Mediului, Grațiela Gavrilescu, la Ploiești.

În urma vizitelor efectuate la rafinăriile din Ploiești, dar și din vecinătatea acestuia, informațiile privind gradul ridicat de poluare s-au confirmat. Trist este ca, în prima jumătate acestui an, s-a depăsit de 16 ori nivelul de poluare în Ploiești, conform declarațiilor ministrului.

Cine este e vină și cum se poate acționa?

just insolv sprl

După  o întâlnire cu reprezentații rafinăriilor, Ministrul Mediului a declarat că Ploieștiul “riscă să intre în procedură de infirgement”, mai pe românește Primăria Ploiești trebuie să întocmează un studiu și un plan de măsuri pentru a monitoriza mai atent emisiile poluante. Totodată, Grațiela Gavrilescu i-a criticat inclusiv pe consilierii ploieșteni, în frunte cu primarul pentru că nu au luat nicio măsură concretă pentru reducerea poluării.

Grațiela Gavrilescu a precizat însă că până nu primește rezultatul acestor studii cu privire la nivelul de poluare, nu poate oferi soluții imediate pentru această problemă.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here