logo
RNTV Live

Primăria Ploiești a depus cerere de finanțare pentru mai multe proiecte importante

Ciprian Radu

Primăria Ploiești a depus cerere de finanțare pentru 18 proiecte

Primăria Ploiești a anunțat depunerea solicitătărilor de finanțare pe Axa Prioritară 4 POR pentru mai multe proiecte importante. 

Printre acestea, achiziția de mijloace de transport ecologice, investiții în infrastructura rutieră sau în dezvoltarea cartierelor marginalizate.

“Autoritatea Urbană constituită la nivelul Primăriei Municipiului Ploieşti anunţă depunera la ADR Sud-Muntenia a Documentului Justificativ pentru finanţarea a 18 fişe de proiecte pe Axa Prioritară 4 POR – Sprijinirea dezvoltării urbane durabile din Fonduri Europene Structurale şi de Investiţii 2014-2020 pe 4 obiective specifice de interes pentru Municipiul Ploieşti, conform alocărilor financiare din Acordul de Negociere încheiat cu MADRAPFE.

Proiectele propuse spre finanţare vizează investiţii în infrastructura rutieră, achiziţia de mijloace de transport ecologice ( tramvaie, troleibuze şi autobuze electrice), investiţii în cartierele marginalizate ale municipiului, precum şi investiţii în domeniul educaţiei – reabilitări grădiniţe şi licee tehnologice.”, se arată într-un comunicat al Primăriei Ploiești.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor