logo
RNTV Live

Primăria “încălzește inimile” ploieștenilor cu pregătirile pentru sărbătorile de iarnă/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Primăria “încălzește inimile” ploieștenilor cu pregătirile pentru sărbătorile de iarnă

La Ploieşti au început pregătirile pentru sărbătorile de iarnă! Astfel, încă de luni noapte, operatorul de iluminat public a  montat primele decorațiuni. Cum în această perioadă fiecare leu din bugetul municipalității contează,  Primăria Ploiești a alocat un buget mult mai mic pentru iluminatul festiv față de anii anteriori, reușind să obțină o sponsorizare din partea operatorului.

Primăria “încălzește inimile” ploieștenilor cu pregătirile pentru sărbătorile de iarnă

Primele ghirlande pentru sărbătorile de iarnă şi-au făcut deja simţită prezenţa. Astfel, încă de luni noapte, operatorul de iluminat public a  montat primele decorațiuni în cartierul Mihai Bravu.

Cum în această perioadă fiecare leu din bugetul municipalității contează,  Primăria Ploiești a alocat un buget mult mai mic pentru iluminatul festiv față de anii anteriori, reușind să obțină o sponsorizare din partea operatorului.

Concret, pentru iluminatul festiv de anul acesta Primăria Ploiești a alocat suma de 750.000 lei, față de puțin peste 1 milion lei cât a alocat în anul anterior.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor