logo
RNTV Live

Este oficial: A început nebunia. Se circulă cu viteza melcului în coloană

viteza melcului! sursă foto Olt Alert
Mihai Constantinescu

În coloană spre munte

Este oficial: A început nebunia. Se circulă cu viteza melcului în coloană

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că valorile de trafic au început să crească pe DN 1 Ploiești – Brașov, pe sensul de urcare către stațiunile montane. Astfel, s-au format coloane de autoturisme pe Centura de Vest a orașului Ploiești și, de asemenea, se circulă în condiții de aglomerație de la kilometrul 102 (localitatea Nistorești) până la kilometrul 107 (localitatea Comarnic), dar și pe tronsonul kilometric 129 (stațiunea Azuga) – 130 (intrare în stațiunea Bușteni).

Polițiștii acționează în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte indicațiile polițiștilor, să adapteze viteza condițiilor de trafic și de drum, să nu se angajeze în depășirea coloanelor de autovehicule, să manifeste respect pentru ceilalți participanți la trafic, asigurându-se corespunzător înaintea efectuării oricărei manevre de schimbare a direcției, semnalizând totodată această intenție.

La planificarea călătoriei, luați în calcul folosirea rutelor alternative care pot fi mai puțin aglomerate decât arterele principale.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor