logo
RNTV Live

Primăria Băicoi intră în reabilitare. Investiții de peste 3 milioane euro/ VIDEO

Dumitrescu Vlad

Peste 3 milioane de euro au fost obținuți de primăria Băicoi prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Banii europeni vor fi folosiți pentru proiecte importante ale orașului, printre ele reabilitarea clădirii în care funcționează primăria și digitalizarea instituției.

Având o vechime de aproape 100 de ani, clădirea în care funcționează primăria Băicoi, va intra într-un amplu proces de reabilitare. Totul se face cu fonduri europene, obținute prin PNRR. Clădirea va fi consolidată și modernizată, dar și eficientizată energetic.

Tot prin PNRR au fost obținute fonduri pentru digitalizarea serviciilor publice. Peste 3 milioane de lei vor fi folosiți pentru a crea o interconexiune între toate departamentele, dar și cu mediul de afaceri și cetățenii orașului.

Pentru reabilitarea clădirii în care funcționează primăria Băicoi, sunt alocați 400.000 de euro. Autoritățile spun că vor încerca să obțină fonduri de la Compania Națională de Investiții pentru construirea unui nou sediu de primărie, iar actualul imobil în care funționează va fi transformat în muzeu.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor