logo
RNTV Live

Primari PSD au obținut 100% din voturi în județul lui Marcel Ciolacu: ‘Nu am avut emoții, dar am muncit pentru acest rezultat’

Gratiela Gavrilescu la vot 6
Theo Tănăsescu

Conform Agerpres, trei primari din județul Buzău au fost aleși cu un procentaj de 100% la alegerile locale din 9 iunie, fiind singurii candidați pe listă.

Cei trei primari au candidat din partea Partidului Social Democrat (PSD). Liviu Bărăgan, candidatul PSD pentru Primăria Vâlcelele, a obținut 726 de voturi; Iulian Preda, candidatul PSD pentru Primăria Pardoși, a fost votat de 201 alegători; iar Grama Cristache, candidatul social-democrat pentru Primăria Odăile, a fost ales cu 307 voturi.

“Nu am avut emoţii dar am muncit pentru rezultatul acesta, Am candidat singur în competiţie. Am avut o prezenţă de 77%, destul de mare. Am strâns 100%…”, a declarat candidatul pentru Primăria Pardoşi, Iulian Preda.

În comuna Odăile, prezenţa la vot a fost aproximativ egală cu cea din urmă cu 4 ani.

“Am candidat singur, nu a fost alt contracandidat. Am avut o prezenţă în jur de 65%, aproximativ egal cu procentul din 2020. Ne propunem ca bunul Dumnezeu să ne ajute să facem lucruri bune pentru comunitate. Ca şi primar am înregistrat la alegeri de 100%…”, a precizat pentru AGERPRES, candidatul pentru Primăria Odăile, Grama Cristache.

La nivelul judeţului Buzău prezenţa la vot a fost de 55,40%.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor