logo
RNTV Live

Primar Bărcăneşti, Valeriu Lupu: “Haideți să contribuim și la salvarea singurului liceu de pe raza comunei, Liceul Agricol”

8
Mihai Constantinescu

Primar Bărcăneşti, Valeriu Lupu: “Haideți să contribuim și la salvarea singurului liceu de pe raza comunei, Liceul Agricol”

Primarul comunei Bărcănești, Valeriu Lupu, face apel către elevi, părinți să dea o mână de ajutor pentru salvarea singurului liceu de pe raza comunei, Liceul Agricol care este acum unul modernizat. Tocmai de aceea, edilul a făcut apel și către Autoritățile Publice Centrale și alte Primării din județ să promoveze Liceul Agricol Bărcănești.

“Dragi elevi, dragi părinți, dragi bunici,

Vă reamintesc că, în mandatul meu am investit și bani și suflet în școlile noastre. Acesta a fost și scopul, de a reda strălucirea de altădat a învățmântului din comuna Bărcănești.
Investind în educația copiilor,investim în viitor.
Am “profitat” de dascălii de calitate ai comunei ,luminând pe măsura bugetului toate școlile noastre. Școli care vreau să le aduc în continuare la standarde înalte, școli care erau pe punctul de a fi închise și pe care eu le-am ,,redeschis”.
Acum, totul depinde de voi să le însuflețim, să le reinventăm și să le aducem la masa calității.
Haideți să contribuim și la salvarea singurului liceu de pe raza comunei , Liceul Agricol. A trecut vremea când un liceu agricol era cotat la cel mai mic nivel.
Avem dascăli dornici să reformeze învățământul .

Dragi părinți, lăsați-vă copiii pe mâna acestori mentori și vă promit că voi fi în continuare un susținător înfocat al educației. Și de pe băncile Liceului Agricol au ieșit în trecut oameni bine pregătiți .
Aveți acum un liceu reorganizat, cu săli de curs moderne, teren de fotbal ,mini teren de handbal omologat ,sală de sport renovată,alei pietonale, monitorizare video racordată la monitorizarea comunei și controlată de salariații școlii și de poliția locală, 150 de locuri de cazare, cantină, ateliere electricieni si mecanici, laboratoare de patiserie, o fabrica de lactate, unde se poate face practică și din toamnă, pe o suprafață de 6 ha va aparea o bază sportivă și un parc central . Vă rog să participați la evenimentul lansat în cadrul Liceului Agricol Bărcănești și vă rog să promovați învățământul de pe raza comunei noastre,ținânt cont că aveți alături niște dascali și directori implicați sută la sută.

Schimbarea vine din noi.

Pe această cale rog și Autoritățile Publice Centrale și alte Primării din județ să ne promoveze Liceul Agricol Bărcănești și îi asigur că nu vor regreta.

Vă mulțumesc tuturor”, a scris într-o postare pe Facebook primarul Valeriu Lupu.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor