“Prima Toamnă ALTFEL” aduce cadouri instant pentru clienții Ploiești Shopping City

Cadouri instant pentru clienții Ploiești Shopping City

16 septembrie 2020 – Ploiești Shopping City lansează pe 18 septembrie campania Prima Toamnă ALTFEL, prin care își încurajează clienții să își transforme această primă toamnă atipică într-una plină de culoare, zâmbet și atitudine pozitivă. Noul sezon vine cu multe provocări și schimbări, și tocmai de aceea, la Ploiești Shopping City, vizitatorii sunt invitați să se relaxeze, să se binedispună și să zâmbească chiar și în spatele măștilor. Cu mesajulPrima Toamnă ALTFEL. S-o umplem de culoare și Great Times!”, campania oferă reduceri, premii instant și o colecție specială de măști personalizate pentru un plus de energie și optimism în noul sezon.

Premii instant

Branduri internaționale de fashion își așteaptă clienții cu noi colecții de toamnă versatile, cu croieli și texturi inedite în culorile sezonului, pentru un sezon reinventat. În perioada 18 septembrie – 4 octombrie, clienții care fac cumpărături în valoare de minim 180 lei în magazinele de fashion din Ploiești Shopping City vor primi garantat un voucher de 20 lei, iar la cumpărături în valoare de mimim 220 lei vor primi pe loc un voucher de 30 lei.

După redeschiderea restaurantelor din food court și a cinematografului Cinema City, ofertele din magazinele de fashion sunt menite să completeze gama de experiențe la care vizitatorii Shopping City Ploiești se pot întoarce, în condiții de deplină siguranță.

Măști de protecție. O colecție ALTFEL.

Ca parte a misiunii de a aduce culoare în noul sezon, Ploiești Shopping City va pune la dispoziția clienților o serie de măști de protecție personalizate, un accesoriu sigur și cool atât la mall, cât și în afara lui. Mesajele vesele ale măștilor vor completa și complimenta cele mai noi colecții de fashion ale toamnei 2020.

Mai multe informații despre campanie sunt disponibile pe website-ul https://www.ploiestishoppingcity.ro/ sau pe pagina de Facebook Ploiesti Shopping City.

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here