logo
RNTV Live

Vezi cum poţi afla care este prezenţa la vot în timp real

alegeri-2020
Mihai Constantinescu

Prezenţa la vot

Prezenţa la vot se poate afla accesând link-ul https://prezenta.roaep.ro.

 Prahovenii merg astăzi la urne pentru a-i vota pe cei care vor conduce administrația  din localitățile în care locuiesc. Secțiile de votare s-au deschis la ora 7:00. Alegătorii își pot exprima dreptul la vot până la ora 21:00, oră la care toate secțiile se închid. Pentru a-și putea exprima votul la alegerile locale, pe cetățenii trebuie să meargă la secţiile de votare de care aparţin.

Este bine de ştiut că alegătorii sunt obligaţi să poarte mască de protecție în cabina de vot. În cazul în care au uitat masca acasă, autoritățile le pun la dispoziție în secția de votare unde va fi și dezinfectant.

În cel mult 24 de ore de la încheierea votării, adică cel mai târziu la data de 28 septembrie 2020, are loc numărarea voturilor, încheierea proceselor verbale şi întocmirea dosarelor cu rezultatele votării.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/sectiile-de-vot-au-fost-deschise-andrei-volosevici-si-a-exprimat-dreptul-de-vot-video-foto/?fbclid=IwAR3JOt9qU0m6bS9bjX-SOckZll6vnnERcga9oVWkg741zfJicDn6Br83NIQ

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/oamenii-legii-la-datorie-astazi…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/vezi-tot-ce-trebuie-sa-stii…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor