Președintele Iulian Dumitrescu, către primarul Volosevici: Să nu uite că operatorul de termoficare a plecat din cauza lui deoarece el a refuzat să plătească facturile

Sursa: B1.ro
cel mai verde complex reziential

Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova, a reacționat după ce primarul Ploieștiului a apărut la mai multe evenimente publice în tricouri inscripționate cu mesajul ”Dumitrescule, dă drumul la apă caldă!”

Șeful executivului județean a reacționat și a declarat pentru Libertatea că ”problema lipsei apei calde în Ploiești este prea serioasă pentru ploieșteni ca să fie tratată de primar în bășcălie”

cel mai verde complex reziential

De altfel, Dumitrescu a avut și un mesaj pentru primarul Volosevici.

 ”Să nu uite că operatorul de termoficare a plecat din cauza lui deoarece el a refuzat să plătească facturile”, a susținut Dumitrescu.

În ce privește responsabilitatea reluării furnizării serviciului, președintele CJ Prahova l-a nominalizat tot pe primar.

”Consiliul Local Ploiești a luat decizia să înființeze o societate de termoficare, după modelul altor primării din România. Ne-au cerut și o să le predăm CET Brazi. În concluzie, cel care trebuie să dea drumul la apă caldă în municipiul Ploiești este primarul Andrei Volosevici” a mai declarat Dumitrescu pentru sursa citată.

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here