logo
RNTV Live

Președintele Iulian Dumitrescu, către primarul Volosevici: Să nu uite că operatorul de termoficare a plecat din cauza lui deoarece el a refuzat să plătească facturile

iulian-dumitrescu
Dumitrescu Vlad

Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova, a reacționat după ce primarul Ploieștiului a apărut la mai multe evenimente publice în tricouri inscripționate cu mesajul ”Dumitrescule, dă drumul la apă caldă!”

Șeful executivului județean a reacționat și a declarat pentru Libertatea că ”problema lipsei apei calde în Ploiești este prea serioasă pentru ploieșteni ca să fie tratată de primar în bășcălie”

De altfel, Dumitrescu a avut și un mesaj pentru primarul Volosevici.

 ”Să nu uite că operatorul de termoficare a plecat din cauza lui deoarece el a refuzat să plătească facturile”, a susținut Dumitrescu.

În ce privește responsabilitatea reluării furnizării serviciului, președintele CJ Prahova l-a nominalizat tot pe primar.

”Consiliul Local Ploiești a luat decizia să înființeze o societate de termoficare, după modelul altor primării din România. Ne-au cerut și o să le predăm CET Brazi. În concluzie, cel care trebuie să dea drumul la apă caldă în municipiul Ploiești este primarul Andrei Volosevici” a mai declarat Dumitrescu pentru sursa citată.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor