logo
RNTV Live

Circulația rutieră închisă în zona stadionului Ilie Oană din cauza partidei Chindia Târgoviște- Farul Constanța

Ploiești_Stadionul_Ilie_Oană_2
Dumitrescu Vlad

Ca urmare a desfășurării meciului de fotbal de pe stadionul Ilie Oană, din data de 12.11.2022, în intervalul 15:30 – 20:00, în situația în care str. Stadionului va fi închisă circulației rutiere, traseul 5 va circula deviat, astfel:

– pe sensul Spitalul Județean – Cartier Mihai Bravu, traseu normal până pe str. Ștefan Greceanu, după care va parcurge străzile: Nicolae Bălcescu, Armoniei, Mihai Bravu și întoarce în sensul giratoriu situat la intersecția străzilor Mihai Bravu cu Chimiei, cu stație de debarcare/îmbarcare Grădinari, de pe str. Mihai Bravu.

Nu se pot utiliza stațiile: Poștei, Tăbăcărie, Războieni, Neajlov, Mihai Bravu. Pe porțiunea deviată se vor efectua toate stațiile întâlnite în parcurs.

– pe sensul Cartier Mihai Bravu – Spitalul Județean va parcurge străzile: Mihai Bravu, Armoniei, Nicolae Bălcescu, după care traseu normal. Nu se pot utiliza stațiile: Mihai Bravu, Neajlov, Tanin, Stadion, Poștei. Pe porțiunea deviată se vor efectua toate stațiile întâlnite în parcurs.

Față de cele prezentate, intervalul orar de deviere a circulației mai poate suferi modificări, în funcție de indicațiile agenților de Poliție Rutieră a municipiului Ploiești, care vor fi prezenți în zonă.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor