logo
RNTV Live

Misiune cu suport aerian la munte. S-a dat alarma la Cota 2000, Sinaia

Exerciţiu comun IGJR, IGAv, IGSU, "Salvare cu suport aerian în mediul montan"- Carpați 17"/ sursă foto google image
Mihai Constantinescu

Exerciţiu comun IGJR, IGAv, IGSU, “Salvare cu suport aerian în mediul montan”- Carpați 17″

S-a dat alarma astăzi la Cota 2000 Sinaia. Se acţionează chiar în aceste momente ,contra-cronometru, pentru salvarea mai multor persoane rănite. Dificultatea este cu atât mai mare cu cât se acţionează pe munte, la mare înălţime. Din fericire este vorba doar de un exerriţiu care să-i pregătească şi mai bine pe salvatori, în cazul în care se vor confrunta cu o situaţie reală.

Exerciţiul comun IGJR, IGAv, IGSU, “Salvare cu suport aerian in mediul montan”- Carpați 17″ se desfăşoară pe platoul Bucegi.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/na-dintre-victimele-accidentului-produs-la-tomsani-in-coma-mai-multe-persoane-sunt-in-stare-foarte-grava-galerie-foto-video/

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/parcati-neregulamentar-sub-nasul-politistilor-foto-si-video/

Scopul exercițiuluiui este” Antrenarea componentelor IGJR, IGAv, IGSU pentru coordonarea și gestionarea în comun a misiunilor de salvare/ evacuare cu suport aerian in mediul montan.” Acest exercitiu a fost structurat pe 4 etape: etapa 1- județul Argeș- Transfăgărăşan; etapa 2- județul Sibiu- Transfăgărăşan; etapa 3-4 – judetul Prahova- Vărul cu Dor, Piatra Arsă, Stână Regală.

 

VOM REVENI CU DETALII

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor