??? ???? ?̂? patru ???? ???? ?? ???????? ?? ????? ???? ?̂? ani ???. ?? ??????? ?̂?̦? ?????̆ ?????????̦?? ?????????? ???̦???? ?? ???? ?? ?? ????? ???̆??????? ?? ?????“. Aceasta este declarația președintelui Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, pentru locuitorii de pe Valea Slănicului.

Consiliul Județean Prahova își asumă construcția celor aproximativ 22 de km de racord, după ce Transgaz ne-a anunțat, în 10 noiembrie, printr-o adresă oficială, că ar executa această lucrare în 2027.

“Dacă am reușit în nouă luni să introducem aproape 300 km de rețea de gaze în localitățile de pe Valea Slănicului și să facem aproape 8.000 de branșamente, estimez că vom reuși să finalizăm, până în primăvară, și cei 22 de km de racord.

În paralel, creăm cadrul de extindere a numărului gospodăriilor branșate la gaze (asta în condițiile în care, în prezent, există cu mult mai multe cereri de branșare decât cele de la momentul demarării proiectului).

În acest scop, vom lansa procedura de concesiune a rețelei de distribuție de gaze naturale pe Valea Slănicului, cu obligația explicită pentru concesionar de a extinde rețeaua în cele 9 localități de pe Valea Slănicului și de a face noi branșamente gratuite pentru doritori.

Din calculele noastre, concesiunea ar trebui să se finalizeze în aceeași perioadă în care se va finaliza și racordul.

Cei care afirmau că pe Valea Slănicului vor fi construite niște țevi îngropate în pământ, prin care nu circulă gaze, sunt politicieni mărunți, fără viziune, care nu știu ce înseamnă cu adevărat să îţi ţii cuvântul dat”. a scris pe Facebook Dumitrescu.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *