logo
RNTV Live

Președintele CJ Prahova, Iulan Dumitrescu: Până la sfârșitul anului, cele 13 săli de operații din spitalul nostru vor fi cele mai moderne din România

dumitrescu_sju
Dumitrescu Vlad

𝐒𝐞𝐜𝐭̧𝐢𝐚 𝐝𝐞 𝐂𝐡𝐢𝐫𝐮𝐫𝐠𝐢𝐞 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐒𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐮𝐥 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭̧𝐞𝐚𝐧 𝐏𝐥𝐨𝐢𝐞𝐬̧𝐭𝐢 𝐬𝐞 𝐭𝐫𝐚𝐧𝐬𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚̆ 𝐢̂𝐧𝐭𝐫-𝐮𝐧𝐚 𝐝𝐢𝐧𝐭𝐫𝐞 𝐜𝐞𝐥𝐞 𝐦𝐚𝐢 𝐦𝐨𝐝𝐞𝐫𝐧𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐭̧𝐚𝐫𝐚̆!

„Împreună cu dr. Bogdan Nica și dr. Dan Oprea, am vizitat astăzi Secția de Chirurgie a Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Andreoiu“ din Ploiești.

Până la sfârșitul anului, cele 13 săli de operații din spitalul nostru vor fi cele mai moderne din România“, a anunțat  Iulian Dumitrescu, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova.

Blocul operator al Spitalului Județean Ploiești nu a beneficiat de-a lungul timpului de lucrări de modernizare și dotare care să îl mențină la nivelul normelor și exigențelor prevăzute de legislația în vigoare.

Dotarea sălilor de operatie era uzată fizic și moral și nu corespundea cerințelor actuale specifice. De altfel, nivelul de finisare și menajare a încăperilor nu corespundea cerințelor actuale privind asigurarea și menținerea mediului de curățenie specific.

Lucrările de intervenție propuse s-au înscriu în strategia de reabilitare și modernizare a sistemului medical de specialitate. Documentația care a stat la baza investiției viza îmbunătațirea actului medical și a standardelor de calitate și eficiență existente în spitalele similare din Comunitatea Europeană.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor